Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

SOXS


SOXS

Bedrukte SOXS

SOXS is in korte tijd uitgegroeid tot een hip merk met veel fans. De bedrukte ecologische SOXS zijn gemaakt van ecologisch schapenwol uit Nieuw-Zeeland. De schapen worden op een diervriendelijke manier geschoren en de productie van de sokken zelf gebeurd in Europa. Hierbij worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betrokken. Als laatste wordt er met de hand op iedere sok een labeltje vastgemaakt, dit gebeurt in Nederland. De SOXS zijn gemaakt van 60% schapenwol en 40% polyamide. Hierdoor blijven in de zomer uw voeten lekker koel, terwijl ze in de winter juist warm blijven. De sokken hebben een 100% anti-prik garantie.
De SOXS zijn in 2 kleuren beschikbaar, donkergrijs en lichtgrijs, en zijn te bestellen in 3 verschillende modellen. Een laag model dat als een enkelsok valt, een middelhoog model dat valt als een normale sok en een hoog model dat tot de knie komt. De sokken zijn in maat 36-41 of 41-48 verkrijgbaar.

SOXS met opdruk

Natuurlijk kunt u de SOXS ook met opdruk bestellen. U kunt hierbij het label laten bedrukken, of de giftbox van de SOXS. Het is ook mogelijk dit beide te laten doen! U kunt hier bijvoorbeeld uw logo, website of slogan op laten drukken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de SOXS uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

SOXS met logo

Om uw SOXS het langste mooi te houden kunt u het beste het volgende doen:
- Gebruik altijd een wolwas- of fijnewasprogramma
- Gebruik wasmiddel voor wol en zijde
- Gebruik nooit bleekmiddel
- Droog de sokken niet in de droger
- Wring de sokken niet uit om ze van overtollig water te ontdoen
De SOXS kunnen perfect uitgedeeld worden als relatiegeschenk aan uw werknemers of klanten, zodat ook zij iedere avond met warme voeten op de bank kunnen zitten! De SOXS zijn al vanaf 25 stuks te bestellen.