Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Sokken bedrukken

Bedrukte sokken worden door iedereen op dagelijkse basis gedragen. In het assortiment van Mijnsokkenwereld hebben we sokken van diverse materialen. Zo hebben we katoenen sokken, maar ook sokken van polyester of bamboe. Katoen en bamboe zijn natuurlijke materialen, waar polyester synthetisch is. Katoen wordt door veel mensen als meest comfortabel ervaren. Ook is dit slijtvast, goed wasbaar en huidvriendelijk. Polyester sokken zijn heel sterk, absorberen minder vocht en zijn goed wasbaar. Bamboe sokken zijn antibacterieel. Bacteriën hebben hierbij dus geen kans om zich te nestelen in je sokken. De kans op zweetvoeten is hierdoor aanzienlijk kleiner! De structuur van de bamboe sokken zorgt ervoor dat je voeten koel blijven en de stof zacht aanvoelt. De sokken zijn verkrijgbaar in maat 36 - 40 of maat 41 - 46.
9,3
1 - 3 van 3 resultaten

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Sokken met logo

Sokken met opdruk zijn een origineel, persoonlijk cadeau om weg te geven aan uw relaties of klanten. Al onze sokken kunnen in full colour bedrukt worden met het ontwerp dat u wenst. U kunt uw fantasie dus volledig de vrije loop laten. Wilt u bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsslogan op de sokken laten drukken? Of juist een grappige, vrolijk gekleurde opdruk? Alles is mogelijk! Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de sokken uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Bedrukte sokken

Sokken met logo kunnen als relatiegeschenk weggegeven worden aan uw relaties of klanten, maar doen het ook goed als promotieartikel. Staat u bijvoorbeeld op een beurs en wilt u uw gasten een warm aandenken meegeven? Sokken zijn hier uitstekend geschikt voor! Als u de sokken bedrukt met uw logo is de kans groot dat veel mensen dit zien. Doordat de sokken aan de voeten zitten en hier constant mee rond wordt gelopen loopt uw bedrijf automatisch mee en krijgt u direct meer naamsbekendheid. De sokken met logo kunnen al vanaf 250 stuks besteld worden.